by FlexiMedia

Share

by FlexiMedia

Share

flera olika format

Pixolo Instant erbjuder flera olika format att välja mellan. Mest populär är den ”vanliga” 10×15 cm, stort som ett vykort. Men det finns en hel del annat att välja.

Flera olika format att välja

Direkt i appen finns flera storlekar och format, till exempel Kollage 15×20 cm där man kan lägga in flera bilder i samma utskrift. Välj vilken mall som ska användas så fixar appen resten. Populärt är också Fotoremsor och Retrofoto. Just Retrofoto är fiffig eftersom den kan användas som inbjudningskort, placeringskort på fester, tackkort och mycket annat. Pixolo Instant är helt enkelt den enklaste lösningen för att göra foton från mobil. Det finns helt enkelt inte någon enklare lösning.

Pixolo Instant – inspiration, glädje och kärlek

Med Pixolo Instant är det enkelt att skapa riktiga fotografier från en mobil, bilder som sprider glädje och kärlek. Det är enkelt att få inspiration till kreativt sparande, och man får enkel hjälp direkt i appen som är på svenska och inte kräver några personuppgifter. Ta en titt i bildgallerierna här på hemsidan så lovar vi att inspirationen kommer att spridas i kroppen.

flera olika format

Related Posts

  • Annonser på anslagstavlor är enkelt att göra med Pixolo – med egna bilder! Anslagstavlan – i varje ort Vi känner igen den klassiska anslagstavlan. Den finns över hela landet, på varenda ort. Där sätter vi upp information om kommande teaterföreställningar, fotbollsmatcher i Div 4, loppmarknader och en efterlysning om den bortsprungna katten. Den är lite […]