Gamla bilder

GE GAMLA BILDER NYTT LIV

Alla har ”gamla bilder” – bilder från förr, negativ som ligger i lådan, fotografier i mormors gamla album och några diabilder som kom fram vid en storstädning förra året.

Ge de här bilderna ett nytt liv. Skriv ut dem via mobilen.

Fotoremsor
Fotoremsor
Fotoremsor

SKANNA IN GAMLA FOTOGRAFIER

Gamla bilder från till exempel album kan man skanna in och sedan skicka till mobilen. Därefter gör man bara som vanligt och beställer nya med Pixolo Instant-appen.

Det finns många skanner-modeller att välja mellan, till exempel Plustek OpticSlim 2610 Plus som ger mycket bra bildkvalitet för en låg kostnad till VIISAN VF3240 som är en professionell skanner med makalös upplösning.

Fotoremsor
Fotoremsor

NEG & DIA DIREKT TILL MOBILEN

Det finns en enkel lösning för att skanna in gamla negativ och dia direkt till mobilen. Med Memoryboxz kan man skanna in dem – rakt in i mobilen.

Kvaliteten blir god och räcker i regel för lite enklare ändamål. Vill man ha riktigt bra resultat så finns filmskannrar.

Memoryboxz skannar in gamla negativ och diabilder direkt till mobilen. Man använder en app (finns flera att välja mellan där appar finns). Sedan använder man de inskannade bilderna och skriver ut bilder – precis som vanligt.

LADDA NER APPEN PIXOLO INSTANT

Ladda ner appen Pixolo Instant och se vad du kan göra med dina fantastiska mobilbilder. Appen är gratis, på svenska och kräver inga personuppgifter. Du kan leka precis hur mycket du vill med dina bilder.

Det är bara riktiga fotoutskrifter som kostar. Om du vill beställa så kan du välja mellan flera olika butiker i Sverige. Karta över butiker som erbjuder Pixolo finns i appen.

När du är nöjd med din beställning så får du en QR-kod i appen som du håller upp framför butikens Pixolo-maskin. Då skrivs dina fotografier ut. Enklare kan det inte bli.

Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil