GE FOTOGRAFIERNA EN EXTRA DIMENSION

Låt inspirationen och leklusten ta över. Dekorera, designa, inred – helt utan gränser. Med de fina tillbehören från Pixolo får fotoalbumet mer liv och fotoramen sprudlar av energi.  Det här är det roligaste momentet – då alla minnen ges det där ”lilla extra”.

GLÄDJESPRIDARE

Magnetiska klädnypor fäster fotografier på kylskåpet, roliga klisteretiketter piffar upp fotoalbum och ramar, små griffeltavlor dekorerar i princip vad som helst. De trevliga tillbehören sprider värme och glädje med de redan fina fotografierna.

Tillbehör Och Dekorationer

MYCKET ATT VÄLJA MELLAN

Det finns en hel kollektion av tillbehör och dekorationer i Pixolos sortiment. Klisteretiketter för olika tillfällen, magnetiska griffeltavlor och klädnypor som fäster på Pixolo Framebox och metalliska ytor, Photo Cards för att skicka en hälsning eller arrangera en bordsplacering.

Ta en titt i bildgalleriet för idéer och inspiration.

TILLBEHÖR OCH DEKORATIONER – INFO

  • Magnetiska klädnypor säljs i förpackningar med 10 klädnypor med 5 färger och ett 2 meter lång snöre
  • Liten Griffeltavla har en yta på cirka 4×6 cm  där man kan skriva med vanlig krita och sudda med våt duk
  • Klisteretiketter finns med flera olika motiv – Love, Trend och Baby (Boy & Girl)
  • Magnetisk Griffeltavla säljs i förpackningar med 4 olika – penna ingår
  • Kalendertavla finns i två storlekar: för 15×20-foton och 20×30-foton (cirka A5 respektive A4)
  • Ornament finns som: Hjärta och Stjärna
Tillbehör och dekorationer

LADDA NER APPEN PIXOLO INSTANT

Ladda ner appen Pixolo Instant och se vad du kan göra med dina fantastiska mobilbilder. Appen är gratis, på svenska och kräver inga personuppgifter. Du kan leka precis hur mycket du vill med dina bilder.

Det är bara riktiga fotoutskrifter som kostar. Om du vill beställa så kan du välja mellan flera olika butiker i Sverige. Karta över butiker som erbjuder Pixolo finns i appen.

När du är nöjd med din beställning så får du en QR-kod i appen som du håller upp framför butikens Pixolo-maskin. Då skrivs dina fotografier ut. Enklare kan det inte bli.

Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil