PERSONLIG INREDNING

Ramar ger fotografier ett extra värde. Fotografier i ram är kanske den mest personliga inredningen vi kan skapa – och de ger en härlig känsla av harmoni. En person, en plats, ett minne – motivet på bilden varierar men det ger alltid ett välbehag i vår omgivning.

MINNEN SOM SYNS

Fotografier i ramar är fotografier som syns. Våra bästa minnen, våra käraste vänner och släktingar, våra utvalda händelser. Vi låter dem få en bra plats i vår närmiljö.

Ramar
Ramar

PIXOLO FRAMEBOX

Pixolo Framebox är en kollektion av ramar som kan stå fritt eller hängas upp. Ramen är av trä och ryggen av stål – så man kan fästa magnetiska passepartouter.

Pixolo Framebox finns i två färger: vit och svart, och i tre storlekar: 20×20, 20×25 och 55×25 cm.

MÅTT

Pixolo Framebox finns i två färger, vit och svart, och i tre storlekar: 20×20, 20×25 och 55×25 cm. Man kan fästa vad som helst med en magnet i en Pixolo Framebox, men det finns även passepartouter med magnetisk rygg som passar fint.

Ramar

LADDA NER APPEN PIXOLO INSTANT

Ladda ner appen Pixolo Instant och se vad du kan göra med dina fantastiska mobilbilder. Appen är gratis, på svenska och kräver inga personuppgifter. Du kan leka precis hur mycket du vill med dina bilder.

Det är bara riktiga fotoutskrifter som kostar. Om du vill beställa så kan du välja mellan flera olika butiker i Sverige. Karta över butiker som erbjuder Pixolo finns i appen.

När du är nöjd med din beställning så får du en QR-kod i appen som du håller upp framför butikens Pixolo-maskin. Då skrivs dina fotografier ut. Enklare kan det inte bli.

Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil