Kollage

FLERA TILLSAMMANS

Kollage är ett trevligt sätt att samla alla goda minnen på samma utskrift. Flera tillfällen, vänner och minnen förenade. Det finns förstås massor av mallar att välja – direkt i appen. Lek, laborera och testa direkt i appen.

Kollage

ROLIGT OCH ENKELT

I appen Pixolo Instant finns det massor av olika kollage-mallar att välja. Dessutom finns kollage i flera storlekar, så det finns alltid något som passar alla. Och det är lika enkelt som roligt att göra. Det går till och med att välja bakgrundsfärg.

Fotoremsor
Kollage

MÅTT

Kollage finns med flera olika storlekar – 10×15, 15×15, 15×20 och 20×30 cm yttermått. Fotografiska mått utgår dock ifrån tum, så de exakta storlekarna är 4×6, 6×6, 6×8 och 8×12 tum. Storleken på varje enskild bild i kollaget skiljer sig dock beroende på vilken mall man väljer i appen – och det finns många att välja mellan. Enklast är att ladda ner appen Pixolo Instant och titta.

LADDA NER APPEN PIXOLO INSTANT

Ladda ner appen Pixolo Instant och se vad du kan göra med dina fantastiska mobilbilder. Appen är gratis, på svenska och kräver inga personuppgifter. Du kan leka precis hur mycket du vill med dina bilder.

Det är bara riktiga fotoutskrifter som kostar. Om du vill beställa så kan du välja mellan flera olika butiker i Sverige. Karta över butiker som erbjuder Pixolo finns i appen.

När du är nöjd med din beställning så får du en QR-kod i appen som du håller upp framför butikens Pixolo-maskin. Då skrivs dina fotografier ut. Enklare kan det inte bli.