Bilder

ETT SÄTT ATT BEVARA MINNEN

Fotografier för album, ramar och mycket mer. De mest populära formaten att spara minnen med. Naturligtvis finns olika format att välja. Det är roligare så.

Bilder
Bilder
Bilder

MINNEN VÄRDA ATT BEVARA

10×15, 15×15, 15×20, 13×18 med vit kant – och några specialformat. Det finns en hel del att välja mellan. Här är ett av många exempel. Se bildgalleriet med fler exempel för inspiration.

Bilder
Bilder

MÅTT

Vanliga bilder finns med flera olika storlekar – 10×15, 15×15, 15×20 och 20×30 cm yttermått. Fotografiska mått utgår dock ifrån tum, så de exakta storlekarna är 4×6, 6×6, 6×8 och 8×12 tum. Det mest populära formatet är 10×15 som är ungefär samma storlek som ett vykort. 20×30 är ungefär lika stort som ett vanligt A4-papper.

LADDA NER APPEN PIXOLO INSTANT

Ladda ner appen Pixolo Instant och se vad du kan göra med dina fantastiska mobilbilder. Appen är gratis, på svenska och kräver inga personuppgifter. Du kan leka precis hur mycket du vill med dina bilder.

Det är bara riktiga fotoutskrifter som kostar. Om du vill beställa så kan du välja mellan flera olika butiker i Sverige. Karta över butiker som erbjuder Pixolo finns i appen.

När du är nöjd med din beställning så får du en QR-kod i appen som du håller upp framför butikens Pixolo-maskin. Då skrivs dina fotografier ut. Enklare kan det inte bli.

Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil