BEVARA FOTOGRAFIER – SOM FÖRR

Album bevarar fotografier som man gjorde förr i tiden. Det klassiska sättet, och det mysigaste. Att skrolla bland bilder på en mobiltelefon kan aldrig ersätta känslan att bläddra i ett riktigt fotoalbum.

SPARA FÖR EVIGT

Bilderna i en mobiltelefon lever farligt. Det krävs väldigt lite för att alla bilder ska försvinna. Tappa i golvet eller i vattnet, bli bestulen, helt enkelt bara gå sönder – alla härliga bilder kan försvinna i ett nafs.

Album
Album

PIXOLO PHOTO BOOK

Pixolo Photo Book ingår i kollektionen med produkter till Pixolo Instant. Den finns att köpa hos de butiker som har produkten i lager och aktiverad i appen. Så här gör man:

  • Välj Album & Ramar i appen
  • Skriv in koden 338 för Photo Book Black och koden 339 för Photo Book White
  • Appen efterfrågar 20 bilder du väljer
  • Avsluta beställningen som vanligt och håll upp QR-koden framför Pixolo-maskinen i butiken

Pixolo Photo Book finns i två färger, vit och svart. Dina bilder anpassas automatiskt för att passa i fotoalbumet.

MÅTT

De yttre måtten på en Pixolo Photo Book är 22,3 cm bred – 20,5 cm hög. Varje sida har ett ”fönster” för fotografiet i storleken 11×11 cm.

Det får plats 20 fotografier i varje Photo Book. Fotografiet anpassas automatiskt då man beställer utskrifter i appen.

Album

LADDA NER APPEN PIXOLO INSTANT

Ladda ner appen Pixolo Instant och se vad du kan göra med dina fantastiska mobilbilder. Appen är gratis, på svenska och kräver inga personuppgifter. Du kan leka precis hur mycket du vill med dina bilder.

Det är bara riktiga fotoutskrifter som kostar. Om du vill beställa så kan du välja mellan flera olika butiker i Sverige. Karta över butiker som erbjuder Pixolo finns i appen.

När du är nöjd med din beställning så får du en QR-kod i appen som du håller upp framför butikens Pixolo-maskin. Då skrivs dina fotografier ut. Enklare kan det inte bli.

Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil
Foton från mobil